fbpx

Jag orkar inte duscha!

Jag orkar inte duscha!

Jag orkar inte duscha!

Jag orkar inte duscha! Det är jobbigt att ta av sig kläderna och man blir blöt. kudden blir blöt om jag lägger mig ner. Jag har haft jättesvårt för att ta mig in i duschen när jag har varit sjuk i min utpressningsdepression.

Jag har i fler år känt att det är jobbigt att duscha. Det kom med min utmattning. Jag hade ångest nästan varje dag för att duscha och för att jag vill ha rena kläder på mig när jag duschat och då måste man tvätta, hänga och torka kläderna innan.

Jag hade hamnat i en ond cirkel som inte var så lätta att ta mig ur. Jag hade helt enkelt inte den energin som behövdes för att orka ta mig in. Nu mår jag mycket bättre jag har en energi som jag inte hade förut och det är tack vare näringsprodukterna som jag började med för tre år sedan.

Känner du igen dig? Vill du veta mer om hur du kan må bättre skriv 1 i kommentaren eller ett meddelande så hör jag av mig till dig.

Ha en superfin dag
Stor kram
/ewa

Sharing is caring!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *