fbpx

Hälsodrinkar från FitLine

Hälsosamma drinkar från FiltLine

Många vet att hälsodrinkar och kosttillskott är nyttiga men det är svårt att veta var man ska börja. Jag har större delen av mitt undgått att äta grönsaker. Gurka, tomat och isbergssallad var ofta det som fanns i min sallad. Jag hade ett enormt behov av vitaminer och mineraler då jag varit urdålig på att hålla kolla på vad jag fått i mig, eller snarare vad jag inte fick i mig som kroppen behövde.

Jag har efter en lång utmattningsdepression gått upp ett antal kilo och inte beror det på att jag ätit för många apelsiner, snarare tvärt om. Jag vet att det är bra med hälsodrinkar men jag visste inte var jag skulle börja. Ju mer man läser ju mer komplicerat blir det. Man ska inte ta vissa vitaminer samtidigt för då slår dom ut effekten på varandra och vissa ska man ta tillsammans för att få högre upptag.

Det är just det här med upptag av de hälsosamma ämnena man vill åt. Visst kan vi äta 1.5kg grönsaker om dagen men handen på hjärtat fixar du det varje dag? Det är här den bästa lösningen jag har hittat för att få i sig en välbalanserad och nyttig hälsodrink med högt upptag.

Fitline PowerCocktail i ett glas med en sked

Morgondrinken PowerCoctail från FitLine innehåller en hel massa nyttigheter. Vi brukar lite skämtsamt kalla den en högteknologisk sallad. Den innehåller koncentrerade vitaminer från 1,5kg frukt och grönt.

Inte nog med det den innehåller goda tarmbakterier som hjälper till för att hålla en normal tarmfunktion. Probiotika /prebiotika som bidrar till att balansera tarmfloran. Drinken balanserar blodsockret och minskar eller tar bort sötsuget.

PowerCoctail innehåller frystorkat frukt och grönt och trotts att de innehåller fruktos så höjer det inte blodsockret. Jag har själv diabetes typ 2 och ligger stadigt på bra nivåer. Fruktosen i drinken motsvarar ungefär ett halvt äpple.

Lågt glykemiskt index och lång glykemisk belastning.

Restorate fullproppad med mineraler

Restorate Citrus kvällsdrink är basiska mineraler som är bra för återhämtning och sömn. Flera har berättat att de sover bättre när det har börjat med Restorate, redan första veckan. Återhämtningen brukar vi lätt slarva med. Boka av tid i kalendern.

När kroppen försöker balansera detta själv fäller den ut mineraler från benvävnaden och vi blir bensköra som följd. Benskörheten ökar kraftigt här i Norden. Vi behöver tillsätta mineraler dagligen. Efter träning så återhämtar sig kroppen mycket lättare om vi tillsätter lättupptagaliga mineraler som Restorate innehåller.

Restorate jobbar också med att minska vätskeansamlingar och är bra mot så kallade Restless legs.

Innehåller bland annat Kalium, Järn Selen, Magnesium och en massa D-vitamin.

FitLine hälsodrink Activize

Activize Oxyplusenergi på burk utan att stressa kroppen! Kanonbra för koncentration och fokus och ökar prestationsförmågan för dig som tränar. Jag älskar också att den ökar fettförbränningen i kroppen.

Activize är ett komplex av alla B-vitaminer och folsyra. När kroppen upplever stress förbrukar den stora mängder av B-vitaminer. Vi måste tillföra B-vitaminer till kroppen regelbundet. När du tar Activize känner du dig pigg och syreupptaget i kroppen höjs, superbra vid träning.

Drinken innehåller också örten Guarana som är ett naturligt koffein. Den har inte den negativa effekten som bränt koffein som är i kaffe där du snabbt blir pigg och snabbt trött igen. Guarana håller dig pigg i 6-8 timmar.
Den verkar stimulerande på nervsystemet och lugnande på mage och tarm.

NTC- The Nutrient Transport Concept

Nutrient Transport Concept (NTC®)  är helt unikt för FitLineprodukterna. Det är ett patent som tillverkaren PM International har som är tillverkare av FitLine. NTC gör att näringen i FitLines produkter går direkt ut till de celler som behöver den, när det behövs – på cellnivå från insidan och ut.

Det är just det höga upptaget som gör att FitLineprodukterna utmärker sig till skillnad mot andra kosttillskott på marknaden. Alla näring i produkterna är omgjorda till så att dom blir så lätta som möjligt för kroppen att ta upp dom. Detta gör även att matsmältningen sätts inte igång när du dricker dina drinkar.

FitLine Beauty

Beauty kollagen är för hud, skelett, senor och leder. Kollagen hjälper till att bibehålla hudens elasticitet och fasthet. Det går inte att stoppa tiden men det finns produkter som kan bromsa och minska åldringen och behålla den ungdomlig ett tag till.

Kollagenprotein utgör 30 % av allt protein i din kropp. Kollagen består av många aminosyror men har en särskilt hög andel av prolin, hydroxyprolin och det behövs för kollagenets funktion i kroppen.

Huden består av 70% kollagen och när vi är unga är vi nästan helt utan rynkor och huden är elastisk. Kroppens eget kollagenet minskar när vi blir äldre, vilket leder till en tunnare hud med framträdande linjer och rynkor.

Problem med spröda naglar, kan bero på brist på kollagen. Att ta ett kollagentillskott regelbundet sägs bidra till att hålla naglarna friska och starka.

Fitline hälsodrink med mineraler

Restorate Exotic kvällsdrink är basiska mineraler som är bra för återhämtning och sömn. Flera har berättat att de sover bättre när det har börjat med Restorate, redan första veckan. Återhämtningen brukar vi lätt slarva med. Boka av tid i kalendern.

När kroppen försöker balansera detta själv fäller den ut mineraler från benvävnaden och vi blir bensköra som följd. Benskörheten ökar kraftigt här i Norden. Vi behöver tillsätta mineraler dagligen. Efter träning så återhämtar sig kroppen mycket lättare om vi tillsätter lättupptagliga mineraler som Restorate innehåller.

Restorate jobbar också med att minska vätskeansamlingar och är bra mot så kallade Restless legs.

Innehåller bland annat Kalium, Järn, Selen Magnesium och en massa D-vitamin.

FitLine D-drink är en fantastisk detoxdrink. Det är en 14-dagar effektiv detox. Du blandar ett kuvert i ett glas vatten och dricker. D-drink stödjer normal tarmfunktion och hjälper även till att rensa ut tungmetaller från kroppen.

Det är hög biotillgänglighet via NTC som går direkt ut till cellen dit det behövs, när det behövs. D-drink är bra för energiomsättningen och levern.

Ta hand om din kropp och prova i 14 dagar.