fbpx

Bokningsformlär

Skicka

Hej och välkommen till min rådgivningsbokning.

Boka den tid som passar så ringer jag upp dig. Jag har lång erfarenhet av utmattning och depression och jobbar idag med att hjälpa andra att må bättre.

Känner du att:

– Hela dagarna går ut på att sova så mycket som möjligt?
– Energin räcker inte hela dagen?
– oro för att inte kunna sova?
– vill prata med någon som ser saken från ett annat håll?
– har du kört fast i dina egna tankar?

Då är du på helt rätt ställe nu!

Jag lyssnar gärna på dig och kommer med råd där det är möjligt. Vi pratar om det du känner att du vill samtala om.

Jag själv har varit i en lång och utdragen utpressningsdepression. Jag hittade lösningen för mig 2017 och kan det hjälpa mig så kan det kanske hjälpa dig.

Ewa sommar Fitline

Kanske kan jag hjälpa dig få energin och livslusten tillbaka.

2017 var ett magiskt år. Det var då jag kom i kontakt med näringsprodukterna som jag jobbar med idag och älskar. Jag var helt slut i min utmattning så den extra energi som jag fick genom näringen gjorde att jag började ta tag i det som behövdes tas om hand om.

Tidigare hade mina dagar gått ut på att överleva och nu vill jag leva mina dagar! Nästan alla inflammationer i kroppen kan härröras från magen och tarmen. Stärker man upp där så stärker man upp sitt immunförsvar. Det första jag kände var att jag inte var trött hela tiden utan att jag ibland, korta stunder kände att jag ville röra på mig.

Det blev en god spiral. Jag fick näring och energi som gjorde att jag var ute och promenerade vilken i sin tur gjorde hjärnan klarare och så rullade det på. Jag fick massor av energi och kände att jag ville tillbaka och jobba.

När du bokar en tid så får du:

  • Testa näringsprodukterna i 10 dagar. Du får med en morgondrink och en kvällsdrink.
  • Ett samtal  där vi pratar om din hälsa och hur jag kan hjälpa dig att må bättre.

Morgondrinken heter PowerCoctail, och är vad den heter det är power för koppen. Med massor av fibrer, vitaminer och guarana för energi, gurkmeja och pro-prebiotika. Med frystorkat frukt och grönt får tarmen det den behöver för att kunna jobba och bygga upp ett starkt immunförsvar.

 

Kvällsdrinken Restorate innehåller massor med bra mineraler som bygger upp vårt skelett och minskar risken för benskörhet. Restorat hjälper ofta också till att minska myrkryp, träningsvärk, sömnbesvär och kramper. Mineralerna behövs för återhämtning, bra också vid trötthet och att man sover oftast bättre och vaknar utvilad på morgonen när man börjar med Restorate.

300 kronor för ett samtal + näringsprodukter

VIKTIGT! Inga näringstillskott botar några sjukdomar och inga resultat kan garanteras. Detta är bara ”koncentrerad mat”, näring som våra kroppar behöver och som tyvärr saknas i maten idag.  Tillräckligt med näring hjälper dig i vilken form den än kommer – Mina näringstillskott har hjälpt mig och många av mina vänner att få må bättre på grund av deras extremt höga upptag i kroppen,  kroppen kan tillgodogöra sig näringen på bästa sätt.