fbpx

FitLine kosttillskott - näringsprodukter

FitLine kosttillskott – näringsprodukter

Näringstillskottet FitLine från Tyskland som tar världen med storm. Tack vare sin transparenta hållning och högklassiga produkter som kontrolleras lika hårt som mediciner har FitLine blivit så populärt. FitLine har produkter som man verkligen märker skillnad när man använder. Har du varit med om att du tagit kosttillskott med vitaminer och mineraler man du har inte märkt någon skillnad? Här märker jag skillnad. Det kan ta olika lång tid från några dag till några månader, vi är alla olika och våra kroppar är i olika kondition.

FitLine har tagit farm ett set som det kallar Optimalset och består av en morgondrink och en kvällsdrink fullproppad med vitaminer, mineraler och bland annat prebiotika (ger tarmbaketerierna föda) och probiotika (ökar mängden goda bakterier).

Morgondrinken heter Powercoctail, och är vad den heter det är Power för koppen. Men fiber och vitaminer från 1.5kg grönsaker får tarmen det den behöver för att kunna jobba och bygga upp ett starkt immunförsvar. I tarmen finns så mycket som 70% till 90% av immunförsvarets alla celler. Så vill man hålla sig fisk är det en bra idé att börja med magen och tarmen.

Powercoctail innehåller också en viktig del som heter Activize Oxyplus och den här fullproppad med B-vitaminer och folsyra. B-vitaminer gör vi av med i stora mängder om vi är stressad. Det är bra att fylla på ofta med dessa. Det finns även vitamin B3 även kallad Niacin och den har en kärlvidgande effekt som gör att man kan få en så kallad flush som innebär att blodkärlen vidgar sig och man kan bli rödflammig och i vissa fall kan det bli varmt och klia en stund. Det går över på en lite stund.

Activize innehåller också brunalg som är syrebärande ungefär som hemoglobinet i blodet. Vilket gör att syreupptagningsförmågan blir bättre, som i sin tur ökar prestationsförmågan.

Kvällsdrinken Restorate innehåller massor med bra mineraler som bygger upp vårt skelett och minskar risken för benskörhet. Mineralerna behövs för återhämtning, bra också vid trötthet och att man sover oftast bättre och vaknar utvilad på morgonen när man börjar med Restorate.

Restorate är basiskt och superbra för försurade kroppar. Vill du gå ner i vikt är det viktigt att du inte är försurad. När kroppen inte får de mineraler den behöver tar den från sina reserver som är benvävnaden. Det är så viktigt att fylla på dagligen med mineraler.

Varför behöver vi kosttillskott?

Många jordar idag är så utarmande att det inte finns lika mycket näring kvar som grödorna kan ta upp. Det medför att våra grönsaker inte innehåller samma mängd vitaminer och mineraler som de gjorde för kanske 20 år sedan. Vi använder heller inte växelbruk och gödslar ofta med syntetiska medel för att få det att växa bättre. FitLine jobbar för att få ett så bra jordbruk som möjligt för att få de bästa råvarorna i sina produkter.

En del av ingredienserna är omgjorda så att de är vattenlösliga och det gör att kroppen har så mycket lättare att ta upp det än om de är i sin naturliga form. Till exempel Gurkmeja som är ett av de starkaste antiinflammatoriska ämnena som finns. Man ta en matsked om dagen av för att kroppen ska få det som den behöver. Här finns den i en form som gör att upptaget är fler gånger bättre och att man inte behöver lika stor mängd av gurkmejan.  Studier visar att tillsammans med vitamin E och vitamin D så är upptaget ännu högre. Tar man vitamin D3 och K2 samtidigt så minskar risken för blockeringar i blodkärlen och benskörhet. Här har FitLine tänkt till och detta är bara ett exempel. Många av våra vitaminer mår bra av en kombination av andra vitaminer för att upptaget ska blir som bäst.

Vem har inte hört att man ska dricka appelsinjuice till blodpudding. Just därför att järn tas upp så mycket bättre om man tillsätter c-vitamin.

* Denna sida är inte PM-internationals officiella webbsida. När du klickar på knappen kommer du till PM:s sida.