fbpx

Är du morgonmänniska eller kvällsmänniska?

Är du morgonmänniska eller kvällsmänniska?

Är du morgonmänniska eller kvällsmänniska?

Jag har alltid varit kvällsmänniska från när jag var liten ville jag vara vaken så länge som möjligt. Som många andra barn tyckte jag att det alltid var förtidigt att gå och lägga mig när mamma kom in och sa att det var läggdags. Jag var förvisso trött på morgonen men det tyckte jag att jag var oavsett vilken tid jag gick och la mig.

Under min utmattningsdepression blev det helt annorlunda. Jag var inte kvällsmänniska längre och jag var då definitivt inte morgonmänniska. Jag skulle inte heller kalla det dagmänniska, jag var trött jämt. Jag gick och la mig tidigare än någonsin och jag var tröttare än någonsin på morgonen. Jag sov till och med middag i ett par timmar varje dag och ändå kände jag mig trött. Jag var helt enkelt aldrig pigg och kände mig aldrig full av energi och nyfiken.

Just det här med nyfikenhet finns inte hos en som är i en utmattningsdepression. Jag hade ingen ork för någon nyfikenhet eller såg fram emot något över huvud taget. Det fanns ingen framtidstro. Jag jobbade halvtid när jag blev som sämst och jag jobbade mina timmar och sedan tog jag hand om barnen men i ett mörker utan entusiasm. Dagarna gick en efter en utan att jag gjorde något extra.

Jag fick mediciner, oj så många varianter jag har provat. Jag var som ett kemiskt laboratorium i kroppen. Olika läkare varje gång och en var lite extra excentrisk han vill ge mig amfetamin så att jag skulle hålla mig vaken. Jag tackade nej och fortsatte att sova.

Vändningen blev när jag började med ett kosttillskott och fick vitaminer och mineraler. FitLines kvällsdrink var räddningen för mig. Den är full med bland annat magnesium och zink och D-vitamin. Jag hade ätit vitaminer innan men inte märkt någon skillnad i kroppen. Visst visste jag att grönsaker var bra och att man bör röra på sig.

Men nu hände det något! Efter ett par månader så kunde jag vara vaken hela dagarna och jag kunde kliva upp när klockan ringde på morgon utan att snooza och faktiskt känna att jag sovit färdigt. Vilken underbar känsla. Jag var helt plötsligt, ja eller plötsligt och plötsligt, jag blev gradvis piggare och det kändes som om jag fick livet och nyfikenheten tillbaka.

Jag var en helt annan människa och idag jobbar jag med dessa produkter! Jag hjälper andra att få tillbaka livet och nyfikenheten. En av mig vänner som provade dessa, sa att hon för första gången på fler år sov en hel natt och det bara efter ca en vecka med produkterna. De gör skillnad. Produkten som räddade mig är Restorate men jag ska inte underskatta PowerCoctail som kommer med piggheten på morgonen och ger en pigghet i fler timmar efter man tagit drinken. Inte som till exempel kaffe eller socker som ger en ordentlig skjuts uppåt för att sedan dala rätt snabbt.

Tänk att gå från att inte vara varken morgonmänniska, kvällsmänniska eller dagsmänniska så är jag nu vaken hela dagen och kliver med lätthet upp varje morgon, många gånger innan klockan ringer.

Sharing is caring!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *