fbpx

Vem orkar vara positiv jämt?

Vem orkar vara positiv jämt?

Vem orkar vara positiv jämt?

Orka vara positiv?

Vem orkar det när man är mitt i en utmattning, depression eller i en rejäl förkylning.

Det här med ork är inte lätt och det är ännu svårare att vara positiv när inte livet visar sig från sin bästa sida. Det fina med att vara positiv är att ju mer positiv man är ju mer positiva saker händer det runt om kring en.

Jag tycker att det är lite som med ett leende. Ju fler man ler emot, ju fler är det som ler tillbaka. Så är det också att vara positiv. Positiva människor attrahera positiva händelser som om de var magnetiska. Det tar ett tag att öva in men det går. Som alltid får man börja smått. Med små saker om inte attackerar tillbaka.

Man får vara glad för att man vaknar, alternativet hade ju varit rätt så negativt. Kliva upp utan att ramla, äntligen får man äta frukost. Sedan kan man gå på större saker, att blommorna fortfarande lever. Att man är glad för den mannen man lever med eller att man inte lever med den där mannan som gjorde livet till en pina. Vill man ha lite svårare utmaningar kan man vara tacksam för livet, tacksam för allt som kommer till en. Ett positivt möte när man är ute på promenaden. Kanske ringa en vän och bara prat om roliga saker.

Men vem orkar vara positiv hela tiden? Ingen! Men det går definitiv att öva upp.

Jag önskar dig en positiv och underbar dag

/ewa

Sharing is caring!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *